۱۴۰۱ جمعه ۲۸ مرداد

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از خرید یکهزار و 145 جلد کتاب برای کتابخانه های دانشگاه علوم پزشکی جیرفت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، خانم دکتر هدیه عسکرپور در تشریح این خبر اظهار داشت: این کتب با اعتبار ۱۶۸ میلیون تومان جهت تکمیل و بروز رسانی کتب کتابخانه های این دانشگاه خریداری شدند.

خانم دکتر عسکرپور تعداد کتابخانه های این دانشگاه را سه عدد شامل کتابخانه مرکزی، بیمارستان امام خمینی(ره) و دانشکده پرستاری و مامایی برشمرد و گردآوری، سازماندهی، نگهداری و اشاعه منابع و اطلاعات پزشکی، ارائه خدمات امانت و برگشت کتاب و سایر منابع کتابخانه به اعضا و سرویس دهی به مراجعه کنندگان غیرعضو در محیط کتابخانه را از خدمات کتابخانه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت عنوان کرد.

ما را در فضای مجازی دنبال کنید

• google