۱۴۰۳ يکشنبه ۱۸ شهريور

کتابخانه دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در بهمن ماه سال 1367 با پذیرش اولین گروه رشته پرستاری و با یک نیروی شاغل در این بخش، میز امانت ، فهرست نویسی و رده بندی به صورت دستی کار خود را زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی کرمان شروع کرد. در سال 1388، با استقلال از دانشگاه علوم پزشکی کرمان و با نام کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت به کار خود ادامه داد و در حال حاضر در زمینی به مساحت200 مترمربع مستقر میباشد. کتابخانه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، با تهیه نرم افزار پارس آذرخش برای ارائه خدمت رسانی به مراجعین به منظور بالا بردن سطح آگاهی علمی و افزایش کارهای تحقیقاتی و پژوهشی در زمینه علوم پزشکی و ررشته های وابسته در کوتاهترین زمان ممکن را در سر لوحه کار خود قرار داد.

در حال حاضر دارای 1807 عضو فعال و مخزن کتابخانه باز میباشد.

ساعت کار مخزن کتابخانه مرکزی:  شنبه تا چهارشنبه 7:15 الی 15  و پنج شنبه 7:15 الی 12 میباشد.

ساعت کار سالن مطالعه کتابخانه مرکزی: شنبه تا پنجشنبه 7:15 الی 21 میباشد.

اهداف و چشم انداز کتابخانه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت

1-راهنمایی و آموزش مراجعان در ارزیابی و استفاده از منابع اطلاعاتی و ارائه خدمات اطلاع رسانی و مرجع مراجعان

2-ارائه خدمات عضویت، امانت و تسویه حساب اعضاء

3-تدوین خط مشی و آیین نامه های لازم در ارتباط با خدمات و فعالیت های کتابخانه

4-آموزش و ارتقا سطح دانش کتابداران و اطلاع رسانان دانشگاه به طوری که به بهترین نحو پاسخگوی نیازهای اطلاعاتی کاربران دانشگاه باشند.

5-کار گروهی: کتابداران با همکاری گروهی و بالاترین پتانسیل فردی به ارائه ی خدمات و نوآوری می پردازند.

6-تلاش و نظارت بر به کارگیری نیروی انسانی متخصص در کلیه کتابخانه های دانشگاه

7-فهرست نویسی، رده بندی وآماده سازی مجموعه کتابهای فارسی و لاتین موجود در کتابخانه های دانشگاه

8-اصلاح و ارتقای آیین نامه جامع امانت و گردش موادکتابخانه های دانشگاه به منظور یکسان سازی مقررات در سطح دانشگاه

9-وجین دوره ای و بروز نمودن کتابهای موجود در کتابخانه های دانشگاه